Hoogste punt bereikt in bouw stadscentrum

Hoogste punt bereikt in bouw stadscentrum

Hallo Leidsche Rijn Centrum in Utrecht! Vanmiddag, 26 juni 2017, is officieel het hoogste punt bereikt van de bouw van Leidsche Rijn Centrum.

Wat nu nog de grootste bouwput van Nederland is, wordt begin volgend jaar de beste nieuwe plek in Utrecht. Dan staat er in één keer een compleet stadscentrum met meer dan 100 winkels en restaurants, meer dan 750 appartementen en met kantoren, bibliotheek en bioscoop. 

Confetti! Muziek! Feest!

Wethouder Kees Geldof van Gemeente Utrecht markeerde onder trompetgeschal en confetti het topje van de 25 meter hoge imposante entree van de Jumbo Foodmarkt aan het Brusselplein.

Rogier Hendriks, commercieel directeur a.s.r. Vastgoed Projecten is trots op het behalen van de mijlpaal. 'Met het bereiken van het hoogste punt komt het stadscentrum voor de ruim 100.000 bewoners van Leidsche Rijn en De Meern steeds dichterbij. Een compleet gebied met winkels, wonen en kantoren. Waar het koppelen van techniek in het hele centrum, van parkeren tot winkelen, zorgt voor een fijn bezoek, voor service en gemak.'

Ook Jaco Plompen, directeur Dura Vermeer Bouw Midden West en Rob van der Jagt, directeur Trebbe West waren beiden aanwezig bij de viering van het hoogste punt. In een ervaren bouwcombinatie werken zij aan De Frederik, het gebouw dat deze middag in de schijnwerpers staat.

De stand van de bouw

Eind dit jaar leveren Dura Vermeer en Trebbe het gebouw De Frederik aan het Brusselplein op. Dit bestaat uit 81 koopappartementen, ondergrondse- en bovengrondse parkeergelegenheid, een supermarkt met een totale oppervlakte van zo’n 5.300 m2, avondhoreca van 1200 m2 en een openbare fietsenstalling.

De 81 koopappartementen van De Frederik gaan aanstaande zaterdag 1 juli in de verkoop. Afgelopen zaterdag, 24 juni, is de verhuur gestart van de vrijesector-appartementen. 

De oplevering van het complete stadscentrum, door de bouwcombinaties Hurks-Slokker, Smits-De Nijs, Van Schijndel-Van de Ven, Dura Vermeer-Trebbe en Sprangers Bouwbedrijf staat gefaseerd gepland vanaf eind dit jaar.

De grand opening van het totale centrum voor publiek wordt in het voorjaar van 2018 verwacht.

 

 • interior

  {{wishlistItem.Name}} - {{wishlistItem.StatusText}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

De details worden opgehaald...

Stel jouw persoonlijke brochure samen

 • interior

  {{wishlistItem.Name}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je bouwnummer(s)

Wat wil je in jouw brochure?

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je onderwerpen

Vul je gegevens in

Je persoonlijke brochure wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen. Ontvang hem direct in PDF in je inbox of haal je exemplaar op bij het verkoopkantoor.

Selecteer minimaal één object om een PDF van te genereren.

Of


Stap {{currentStep}}/3: Vul je gegevens in

Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox.

+ Terug naar je wishlist

Bedankt voor je aanvraag.

De brochure wordt nu samengesteld en verstuurd naar het verkoopkantoor.

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 - 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Mail dan gerust om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt.

Locatie
Het verkoopkantoor is gevestigd boven Brasserie Grauwaart. De ingang vind je aan de zijkant.

+ Terug naar je wishlist