Dag van de Bouw 13 juni 2015

Dag van de Bouw 13 juni 2015

Zaterdag 13 juni 2015 is het Dag van de Bouw. Dé kans voor een uniek kijkje achter de hekken in onze bouwput, en bij de Vleutensebaan, de Stadsbaantunnel en het Berlijnplein.

De Dag van de Bouw begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Op de bouwplaats is een wandelroute uitgezet waarbij je goed kunt zien hoe de parkeergarage en expeditiestraat er straks uitzien. Wil je echt 'rondkijken' in hoe Leidsche Rijn Centrum er straks uitziet, zet dan een 3D-bril op in de witte informatietent midden op de bouwplaats. Ook aan de kinderen is gedacht. De Vrijstaat organiseert 'soep koken’ en een ‘bamboestiekworkshop' De aannemer zorgt voor een speurtocht met leuke vragen over de bouw.

3D sfeerimpressie

Neem ook alvast een (virtueel) kijkje in Leidsche Rijn Centrum en in één van de woningen! In de informatietent op de bouwplaats kun je door een 3D-bril kijken hoe Leidsche Rijn Centrum eruit ziet als alles af is. Ook vind je hier filmpjes en achtergrondinfo over de bouw én de toekomst van het winkel-, woon- en uitgaansgebied

Andere projecten

Niet alleen onze bouwput - waar hard gewerkt wordt - is open voor publiek. Je kunt ook een kijkje nemen bij de projecten van de gemeente. Zij presenteren op het Berlijnplein o.a. de plannen voor de Vleutensebaan. Vanaf het Berlijnplein vertrekken rondleidingen door het dienstengebouw en de Stadsbaantunnel zelf. Het Berlijnplein kun je voor de gelegenheid vanuit onze bouwput te bereiken.

Opening Berlijnplein & prijsuitreiking

Om 14:00 uur opent wethouder Kees Geldof officieel het Berlijnplein. Dan wordt ook de winnaar van 'Het beste van VdMLR' mediawedstrijd bekendgemaakt.

Praktische zaken

Kom bij voorkeur met het OV, de fiets of lopend. Het blijft een bouwplaats, houd er rekening mee dat het er modderig kan zijn en beperkt begaanbaar is voor mindervaliden en kinderwagens. Trek stevige schoenen aan en blijf binnen het afgezette gebied.

 • interior

  {{wishlistItem.Name}} - {{wishlistItem.StatusText}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

De details worden opgehaald...

Stel jouw persoonlijke brochure samen

 • interior

  {{wishlistItem.Name}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je bouwnummer(s)

Wat wil je in jouw brochure?

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je onderwerpen

Vul je gegevens in

Je persoonlijke brochure wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen. Ontvang hem direct in PDF in je inbox of haal je exemplaar op bij het verkoopkantoor.

Selecteer minimaal één object om een PDF van te genereren.

Of


Stap {{currentStep}}/3: Vul je gegevens in

Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox.

+ Terug naar je wishlist

Bedankt voor je aanvraag.

De brochure wordt nu samengesteld en verstuurd naar het verkoopkantoor.

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 - 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Mail dan gerust om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt.

Locatie
Het verkoopkantoor is gevestigd boven Brasserie Grauwaart. De ingang vind je aan de zijkant.

+ Terug naar je wishlist