Dichtmaken dak Stadsbaantunnel Leidsche Rijn

Dichtmaken dak Stadsbaantunnel Leidsche Rijn

Vandaag is gestart met het dichtmaken van het dak op de Stadsbaantunnel in Leidsche Rijn. Dit is een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de Stadsbaantunnel in 2015. Om het centrumgebied van Leidsche Rijn verkeersluw te maken, wordt het autoverkeer ondergronds afgewikkeld via de Stadsbaantunnel. Ook de bevoorrading van de winkels en voorzieningen in Leidsche Rijn Centrum gebeurt via deze tunnel. De stevige en zware dakconstructie vormt dus een belangrijk fundament voor de toekomst. De Stadsbaantunnel ligt vlak naast en parallel aan de bestaande A2 tunnel.

Wethouder Gilbert Isabella: "Vandaag hebben we een belangrijke stap gezet op weg naar het realiseren van de eerste tunnel in Nederland waarop een geheel nieuw stadscentrum wordt ontwikkeld. De Stadsbaantunnel is namelijk een belangrijke schakel op weg naar het ambitieuze centrumgebied: Leidsche Rijn Centrum! Leidsche Rijn Centrum wordt een aantrekkelijk verblijfsgebied voor winkelen, uitgaan, wonen en verblijven. Dat kan het echter pas worden als zaken zoals parkeren, verkeer, leidingen en kabels netjes worden weggewerkt, zodat de bezoeker van Leidsche Rijn Centrum daar geen hinder van ondervindt. Met de Stadsbaantunnel zal de verkeersstroom zonder overlast voor het centrumgebied afgewikkeld kunnen worden, op dezelfde wijze als bij de A2."

Leidsche Rijn Centrum groeit de komende jaren uit tot een volwaardig stadscentrum. De totale bouw zal nog een flink aantal jaren in beslag nemen. Er wordt op dit moment al gewerkt aan verschillende deelprojecten.

Op de website www.leidscherijn.nl en in de volgende digitale nieuwsbrief over Leidsche Rijn staat een leuke prijsvraag over het tunneldak, de vraag is: Hoeveel kilogram ijzer wordt er voor de betonwapening in de hoofdconstructies van de Stadsbaantunnel verwerkt? U kunt zich voor die nieuwsbrief aanmelden via www.leidscherijn.nl. Het antwoord kan uiterlijk 31 november worden gemaild naar informatiecentrum.leidscherijn@utrecht.nl 

 • interior

  {{wishlistItem.Name}} - {{wishlistItem.StatusText}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

De details worden opgehaald...

Stel jouw persoonlijke brochure samen

 • interior

  {{wishlistItem.Name}}

  € {{wishlistItem.Price | currency:'':0}} v.o.n. - opp: {{wishlistItem.LivingSpace}} m²

  {{wishlistItem.Floor}}e verdieping - {{wishlistItem.Rooms}} kamer(s)

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je bouwnummer(s)

Wat wil je in jouw brochure?

Stap {{currentStep}}/3: Selecteer je onderwerpen

Vul je gegevens in

Je persoonlijke brochure wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen. Ontvang hem direct in PDF in je inbox of haal je exemplaar op bij het verkoopkantoor.

Selecteer minimaal één object om een PDF van te genereren.

Of


Stap {{currentStep}}/3: Vul je gegevens in

Bedankt voor je aanvraag, de brochure wordt nu samengesteld en binnen twee minuten ligt hij in je mailbox.

+ Terug naar je wishlist

Bedankt voor je aanvraag.

De brochure wordt nu samengesteld en verstuurd naar het verkoopkantoor.

Bel naar 06 13 74 73 47 om een afhaalafspraak met Laura van der Weijden te maken. Dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 - 16.00 uur.

Komt dit niet uit? Mail dan gerust om een afspraak te maken voor een moment dat het jou uitkomt.

Locatie
Het verkoopkantoor is gevestigd boven Brasserie Grauwaart. De ingang vind je aan de zijkant.

+ Terug naar je wishlist